هوش مصنوعی Scispace بهترین ابزار برای پژوهشگران و دانشجویان
اگر به دنبال یکی از بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای کارهای پژوهشی خودتان هستید Scispace را استفاده کنید. ما در نکستمایند ابزارهای هوش مصنوعی مختلفی را برای دانشجویان و محققان پیشنهاد کردهایم، اما هوش مصنوعی Scispace یک سرو گردن بالاتر است.
همگی میدانیم که نوشتن پیشینه پژوهش چقدر میتواند دشوار و زمانبر باشد. حالا این ابزار هوش مصنوعی میتواند تقریبا ساعتها را به دقیقه تبدیل کند. تنها کافیست موضوع خود را بدهید تا در میان میلیونها مقاله علمی برای شما بچرخد و بهترینها را برای شما پیدا کند و از دل آنها برای شما یک پیشنیه پژوهش حرفهای بنویسد. آن هم با رفرنسهای معتبر.
آموزش استفاده از هوش مصنوعی Scispace
این هوش مصنوعی در حال حاضر بر روی آدرس typeset.io قرار دارد. ( حتی اگر به آدرس Scispace.com هم بروید، شما را به typeset.io ریدایرکت میکند.) ویژگی مثبت این هوش مصنوعی این است که برای استفاده از آن نه نیاز به ویپیان دارید و نه برای ثبت نام نیاز به شماره تلفن یا هرچیز دیگری. حتی برای استفاده از آن نیازی به عضویت هم ندارید. بهتر از این میخواهید؟
نوشتن پیشینه پژوهش با هوش مصنوعی Scispace
در صفحه اصلی، هنگامی که در تب literature Review هستید، کافی است موضوع مورد نظر خود را بنویسید تا این هوش مصنوعی یک پیشینه پژوهش حرفهای برای شما بنویسد. در نسخه رایگان سایاسپیس برای شما از ۵ مقاله برای این کار استفاده میکند اما اگر نسخه پرمیوم را تهیه کنید از ۱۰ مقاله برای این کار استفاده میکند. علاوه بر نوشتن یک متن حرفهای برای شما. در ادامه او این پنج مقاله را به صورت یک جدول حرفهای برای شما نمایش خواهد داد.
Chat with PDF، قابلیت شگفت انگیز هوش مصنوعی Scispace
کافیست که گزینه Chat with PDF را بزنید و سپس فایل PDF خود را آپلود کنید تا هوش مصنوعی Scispace هر سوالی که دارید را بر اساس این فایل PDF به شما پاسخ دهد. پس از بارگذاری در فضای چت Copilot که در سمت راست تصویر دیده میشود میتوانید هر سوالی دارید را بنویسید. به عنوان مثال میتوانید:
- کل مقاله را خلاصه کنید،
- روش تحقیق را بپرسید،
- نتایج را بپرسید،
- نکات علمی را بررسی کنید،
- فرمولها را چک کنید،
- از او بخواهید برایتان به زبان ساده بخشهایی از مقاله را توضیح دهد
- و …
این قابلیت نه تنها برای فایلهای PDF ای که آپلود میکنید امکان پذیر است، بلکه مقالاتی که خود هوش مصنوعی scispace نیز برای شما پیدا میکند را نیز در دسترس است.
Extact Data، قابلیتی فوقالعاده از هوش مصنوعی Scispace برای پژوهشگران
تصور کنید چندین مقاله دارید که میخواهید آنها را در کنار هم بررسی کنید، حالا کافیست همه این مقالات را با هم آپلود کنید و سپس در یک جدول هر چیزی را که میخواهید استخراج کنید. مثلا میتوانید یک ستون اضافه کنید که روش تحقیق این مقالات را با هم بررسی کنید. یا مثلا یک ستون ایجاد کنید تا خلاصه مقالات را بنویسد. یا بیان مسئلهها را بنویسد، یا سوالات و اهداف پژوهش را بنویسد. احتمالا اگر شما تجربه پروپوزال نوشتن را داشته باشید میدانید که چقدر این کارها زمان بر است و حالا هوش مصنوعی Scispace در چند ثانیه برای شما این کارها را میکند.
حتی باز هم میتوانید در این بخش نیز از چت Copilot استفاده کنید تا بر اساس چند مقاله برای شما پاسخ دهد.
Paraphrase یا بازنویسی به ۷۵ زبان زنده دنیا با هوش مصنوعی
شما متنی را دارید که میخواهید آن را به بیان دیگری بنویسید، هوش مصنوعی Scispace این کار را هم برای شما میکند. کافیست متن خودتان را وارد کنید تا به شکلی حرفهای، هوش مصنوعی آن را برای شما بازنویسی کند. معجزه از این فراتر میرود، شما حتی میتوانید برای او مشخص کنید که با چه سبکی برای شما بازنویسی کند، علمی؟ روان؟ خلاقانه؟دوستانه؟
این ابزار قدرتمند نه فقط به زبان انگلیسی بلکه به ۷۵ زبان این کار را انجام میدهد و فارسی هم یکی از این زبان هاست. حتی میتوانید مشخص کنید که متن را در چند جمله و کلمه بنویسد. واقعا چه چیزی بهتر از این میخواهید؟
دفتر یادداشت خود را در Scispace داشته باشید.
هوش مصنوعی Scispace تنها یک هوش مصنوعی برای جستجو در مقالات نیست، بلکه همینجا نیز میتوانید کار کنید و بنویسید. کافیست از منو سمت چپ خود گزینه Notebook را بزنید تا یک فضای نوشتن برای شما ظاهر شود
همانطور که در تصویر میبینید شما میتوانید اینجا به راحتی هنگام نوشتن متن، مقالات علمی مناسب را برای ارجاعات علمی پیدا کنید. به عنوان نمونه ما تنها عبارت AI in HR را نوشتیم و او به ما تعداد قابل توجهی منابع معرفی کرد. کافیست به راحتی بر روی هر مقاله که میخواهید کلیک کنید تا به متن شما رفرنس دهد. واقعیت این است که نرم افزار Endnote هم این جذابیت را ندارد.
علاوه بر رفرنس دادن، شما میتوانید در این بخش با هوش مصنوعی متن نیز بنویسید. شاید این قابلیت را در بسیاری از سرویسهای هوش مصنوعی مثل Chat gpt دیده باشیم اما ویژگی هیجان انگیز اینجا است که شما میتوانید مثلا بگویید « این پاراگراف را بر اساس این منبع تکمیل کن».
پس از نوشتن متن نیز به راحتی میتوانید در فرمت .docs خروجی بگیرید و به راحتی با سایر فایلهای ورد خود یکسان کنید.
سایتیشن ها را با هوش مصنوعی بنویسید.
نوشتن درست و اصولی سایتیشنها در پایان نامه و مقالهها واقعا عذاب آور است. علی الخصوص وقتی اطلاعات ناقص باشد. هوش مصنوعی Scispace این مشکل را برای شما حل میکند. کافیست از منو سمت چپ گزینه Citation Generator را انتخاب کنید. در این صفحه اسم کتاب، یا عنوان مقاله یا حتی آدرس صفحه وب را جستجو کنید و سپس از میان پیشنهادهایی که آنلاین به شما نشان میدهد گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید تا این هوش مصنوعی سایتیشن استاندارد و حرفهای را برای شما بنویسد. هوش مصنوعی سایاسپیس فکر همهجا را کرده است.
تشخیص هوش مصنوعی (AI detection) در سایاسپیس
میخواهید بفهمید چند درصد از یک متن با هوش مصنوعی نوشته شده است؟ Scispace این کار را هم برای شما انجام میدهد. کافیست گزینه AI detection را انتخاب کنید و متن خود را وارد نمایید تا به صورت کامل برای شما تحلیل کند. همه ما احتمالا برای این موضوع با ابزارهایی نظیر Zero GPT کار کردهایم، حالا سایاسپیس این قابلیت را هم در اختیار شما قرار میدهد تا همه ابزارهای مورد نیاز برای پژوهش و یا نوشتن مقاله و پایان نامه را به صورت یکجا در اختیار داشته باشید.
هزینه هوش مصنوعی Scispace
Scispace یکی از معدود هوش مصنوعی هایی است که در نسخه رایگان هم شما قابلیتهای بسیاری دارید. همه این قابلیتها را شما میتوانید به راحتی در نسخه رایگان برای همیشه در اخیار داشه باشید اما اگر بازهم بیشتر میخواهید میتوانید نسخه پرمیوم را با قیمت ماهانه ۲۰ دلار ( اگر سالانه پرداخت کنید ۱۲ دلار) تهیه کنید.
در نسخه رایگان شما تعداد مقالات بیشتری را در اختیار خواهید داشت و همچنین چت کوپایلوت نیز پاسخهای بهتری به شما ارائه میکند. این هوش مصنوعی یک نسخه ویژه برای دانشگاهها و موسسات آموزشی هم دارد که موسسات میتوانند به ازای هر کاربر خود کمی تخفیف بگیرند.
این هوش مصنوعی اینقدر در نسخه رایگان هم امکانات حرفهای در اختیار شما قرار میدهد که شاید فراموش کنید ممکن است نسخه پرمیومی هم در کار باشد.
افزونه یا اکستنش Scispace برای مرورگر کروم
میخواهید در هر صفحه از وب که هستید از Scispace استفاده کنید؟ اصلا نیازی نیست به وبسایت آن سر بزنید، کافیست که اکستنش کروم آن را نصب کنید. حالا بسیاری از آن امکانات را که در سایت داشتید، در همه صفحات دنیای وب در اختیار خواهید داشت.
سایاسپیس را در ChatGPT امتحان کنید.
راههای استفاده از هوش مصنوعی سایاسپیس یکی دوتا نیست. اگر زیاد از Chat GPT استفاده میکنید، میتوانید از قسمت Explore GPTs، هوش مصنوعی Scispace را انتخاب کنید تا هر وقت خواستید در چت جیپیتی هم از آن استفاده کنید.
ما قبلا در مورد گزینه Explore GPTs مقالهای را منتشر کردهایم که در صورت تمایل میتوانید آن را مطالعه کنید.
نکست مایند هوش مصنوعی Scispace را به شما شدیدا توصیه میکند.
بدون شک اگر دانشجو یا پژوهشگر هستید، این بهترین ابزاری است که میتوانید از آن استفاده کنید. این ابزار تقریبا در همه مراحل پژوهش به شما کمک میکند. از نوشتن پیشینه پژوهش، تا بازنویسی متن، تا پیدا کردن رفرنس و نوشتن متن و رفرنس دادن و … تقریبا کاری نیست که شما در پژوهش به آن نیاز داشته باشید و هوش مصنوعی Scispace آن را نتواند برای شما انجام دهد.
این هوش مصنوعی قطعا به شما کمک میکند نیازی به ساعتها گشتن در Google Scholar یا web of Science نداشته باشید، یا مثلا برای نوشتن یک مقاله کوتاه نیاز به Endnote نداشته باشید. این ابزار را به هر پژوهشگر و دانشجویی که میشناسید معرفی کنید. نکست مایند این هوش مصنوعی را برای هر محققی ضروری میداند.
هوش مصنوعی Scispace به صورت خلاصه
هوش مصنوعی Scispace اگر نگوییم بهترین، یکی از بهترین ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه پژوهش و تحقیق است و هر دانشجو و محققی به آن نیاز دارد. این هوش مصنوعی حتی در نسخه رایگان نیز امکانات و قابلیتهای فوقالعادهای به شما میدهد. شما میتوانید با این هوش مصنوعی پیشینه پژوهش بنویسید، منابع را پیدا کنید، در همین هوش مصنوهی متون خود را بنویسید و رفرنس بدهید، بازنویسی کنید و …
برای استفاده از این هوش مصنوعی حتی نیاز به عضویت هم ندارید، البته برخی از قابلیتهای آن را باید عضو شوید اما عضویت بسیار سادهای دارد. حتی نیاز به ویپیان و … هم ندارید. بدون شک این یکی از بهترینهاست و نکستمایند نیز این هوش مصنوعی را به شما پیشنهاد میکند.