گوگل کروم به واسطه اکستنشها، چیزی بیش از یک مرورگر ساده است. ChatGPT پس از معرفی قابلیت جستجو در ماههای گذشته، به جنگ با موتور جستجوی گوگل برخواست. امروزی بسیاری از افراد، موتورهای جستجوی هوشمند و چت باتها را جایگزین گوگل کردهاند. همین موضوع سبب شده است بسیاری پیشبینی کنند که ممکن است گوگل بالاخره پس از سالها، از تخت سلطنت بر دنیای اینترنت، به زیر کشیده شود.
حالا در اقدامی جدید از سوی شرکت OpenAI، اکستنشن ChatGPT Search به صورت رسمی منتشر شد. در حالی که جستجو در نوار آدرس در مرور گر گوگل کروم، شما را به موتور جستجوی گوگل هدایت میکند، حالا با نصب و فعال کردن اکستنشن ChatGPT Search، به صورت پیشفرض، وارد چت جیپیتی میشوید.
محبوبیت و قدرت چت جیپیتی و گستردگی مرورگر کروم میتواند به رشد بیش از پیش ChatGPT کمک کند. این درحالی است که این مرورگر متعلق به شرکت گوگل است، حالا چت جیپیتی از درون مرورگر خود گوگل، به رقابت با این شرکت برخواسته است.
آموزش نصب و فعال سازی اکستنشن ChatGPT Search
اگر در این روزها با استفاده از گوگل کروم به ChatGPT سر بزنید، در صفحه اصلی این اکستنشن را به شما معرفی میکند. کافیست بر روی لینک کلیک کنید تا به صفحه اصلی اکستنشن بروید. همچنین میتوانید از طریق این لینک اکستنشن را دانلود و نصب نمایید.
برای نصب کافیست بر روی گزینه Add to chrome کلیک نمایید.
با اکستنشن ChatGPT search هوش مصنوعی همیشه در دسترس است.
پس از فعال سازی اکستنشن ChatGPT search حالا تمامی جستجوهای شما در نوار آدرس، از طریق چت جیپیتی پاسخ داده خواهد شد. طبیعی است که همچنان گوگل به سبب تعداد بیشمار پاسخها و منابع، انتخاب اول ما باشد، با این وجود، تبدیل شدن چت جیپیتی به جستجوگر پیش فرض مرورگر میتواند نقش بسزایی در تغییر انتخاب کاربران داشته باشد.
اکشتنشن ChatGPT search نیازمند فیلتر شکن
چالش همیشگی برای ما ایرانیان، تحریمهاست. با توجه به تحریمها، استفاده از این اکستنشن همانند استفاده از سایت ChatGPT نیازمند فیلتر شکن است. پس باید توجه کنید که در صورت روشن نبودن فیلتر شکن، عملا مرورگر شما بخش زیادی از کارایی اش را از دست میدهد و جستجو در گوگل نیز دشوار خواهد شد.
آیا چت جیپیتی میتواند جای گوگل را بگیرد؟
موتورهای جستجوی هوشمند بدون شک جای موتورهای جستجوی سنتی نظیر گوگل را خواهند گرفت. اما این به معنای پیروزی چت جیپیتی بر گوگل نیست. با وجود تلاش گسترده OpenAI برای گرفتن سهم گوگل، طبیعی است گه گوگل نیز ساکت نخواهد نشست و قطعا موتور جستجوی خود را برای این نبرد مجهز خواهد کرد.
به هر حال این رقابت، سبب توسعه و بهبود موتورهای جستجو خواهد شد. این رقابت تنها از سوی چت جیپیتی و گوگل نیست و ابزارهایی نظیر Perplexity و .. نیز در این مسیر گام خواهند برداشت.